HTML

Online munka file feltöltéssel

Keress pénzt file-ok feltöltésével és megosztásával! Itt minden információt megtalálhatsz ehhez.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

HotFile - online jövedelem file-feltöltéssel

2011.05.14. 11:40 zxn

Az egyik legegyszerűbb netes pénzkeresési a file-ok feltöltése és azok megosztása. Komoly kereset-kiegészítést érhetsz el vele, vagy mondjuk finanszírozhatod tanulmányaidat.

Kövesd a következő lépéseket, és pár órán belül elkezdhetsz pénzt keresni:

1.Regisztrálj az egyik file-feltöltő és megosztó weboldalra! Az egyik ilyen oldal a HotFile. Egy perc alatt ingyenesen regisztrálhatsz.

2. Töltsél fel file-okat! Ingyenes regisztrációval korlátozott tárhely és feltöltési/letöltési sebesség áll rendelkezésedre, de kezdetben bőven elég lehet ez is. Amit 90 napig senki sem tölt le, automatikusan törlik. Prémium számlával viszont bármeddig tárolják a feltöltött file-jaidat.

3. Amint kész vagy egy feltöltéssel, kapsz hozzá egy linket. Ha ezt a linket kell megosztod fórumokon, FaceBook-on, Iwiw-en, Twitter-en, YouTube-on, stb... vagy e-mailen, akkor ha valaki letölti az általad linkelt file-t, kapsz valamennyi pénzt.
Itt találsz pár fórumot a letöltési linkek elhelyezéséhez:
porn-w.org
avaxhome.ws
warez-bb.org
wawacity.eu
liberty-land.net
telechargementz.org
mamega.com

4. Ha elég sokan letöltik a feltöltött file-jaidat, akkor máris elkezd folyni a pénz a netes számládra. Ilyen egyszerű! :)

A HotFile a következő táblázat szerint fizet 1000 letöltésenként:

File méret
Copper Bronze Silver Gold Platinum
5-50 MB $2 $3 $5 $6 $7
50-100 MB $3 $5 $7 $9 $10
100 - 2000 MB $4 $7 $10 $12 $15

A "Copper", "Bronze", stb.. a rangodat jelenti, ami minél többen töltik a file-jaidat, annál magasabb.

A következő országokból számít a letöltés:

Kanada, Mexico, USA, Argentína, Brazília, Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Hollandia, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Málta, Norvégia, Németország, Olaszország, Oroszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, Szlovénia, Észtország, Írország, Bahrein,     Dél-Afrika, Egyesült Arab Emírségek, Japán, Katar, Kuvait, Malajzia, Omán, Szaúd-Arábia, Szingapúr, Törökország, Ausztrália, Új-Zéland

Itt regisztrálhatsz a HotFile-ra ingyenesen.

 

Minden hétfőn fizetnek (Paypal, Webmoney). A fizetés alsó határa 15$. A fizetés automatikusan történik, neked nem kell tenned semmit.

Szólj hozzá!

Címkék: file megosztás internetes munka feltöltés online munka internetes pénz hotfile online pénz online pénzkereset file feltöltés online jövedelem

A bejegyzés trackback címe:

https://online-munka-file-feltoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr332910744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása