HTML

Online munka file feltöltéssel

Keress pénzt file-ok feltöltésével és megosztásával! Itt minden információt megtalálhatsz ehhez.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

BitShare - keress pénzt file-feltöltéssel!

2011.05.13. 15:35 zxn

Létezik egy nagyon egyszerű netes pénzkeresési mód, ez a file-ok feltöltése és azok megosztása. Komoly kereset-kiegészítést érhetsz el vele, vagy például finanszírozhatod tanulmányaidat.

A következő pár lépést követve pár órán belül elkezdhetsz pénzt keresni:

1.Regisztrálj az egyik file-feltöltő és megosztó weboldalra! Az egyik legjobb ilyen oldal a BitShare. Egy perc alatt regisztrálhatsz ingyenesen.

2. Töltsél fel file-okat! Ingyenes regisztrációval korlátozott tárhely és feltöltési/letöltési sebesség áll rendelkezésedre, de kezdetben bőven elég lehet ez is. Amit 190 napig senki sem tölt le, automatikusan törlik. Prémium számlával viszont bármeddig tárolják a feltöltött file-jaidat.

3. Amint kész vagy egy feltöltéssel, kapsz hozzá egy linket. Ha ezt a linket kell megosztod fórumokon, FaceBook-on, Iwiw-en, MySpace-en, Twitter-en, YouTube-on, stb... vagy e-mailen, akkor ha valaki letölti az általad linkelt file-t, kapsz valamennyi pénzt.

4. Ha elég sokan letöltik a feltöltött file-jaidat, akkor máris elkezd folyni a pénz a netes számládra. Ilyen egyszerű! :)

A BitShare a következő táblázat szerint fizet 1000 letöltésenként:

File méret A B C D
1-50 MB $4 $3 $2 $1
50-100 MB $8 $6 $4 $2
100-250 MB $15 $13 $10 $4
250-450 MB $20 $17 $14 $5
450-2048 MB $30 $22 $18 $6

A letöltők lakhelye szerint:

A: USA, Nagy-Britannia, Németország, Hollandia, Kanada
B: Ausztrália, Ausztria, Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Írország, Olaszország, Japán,  Új-Zéland, Norvégia, Szaúd-Arábia, Szingapúr, Svédország, Svájc, Spanyolország, Oroszország
C: Magyarország, Brazília, Bulgária, Ciprus, Csehország, Görögország, Irán, Kuvait, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Lengyelország, Portugália, Katar, Románia,  Dél-Afrika, Törökország, Hong Kong, Szingapúr, Ukrajna
D: Minden más

Itt regisztrálhatsz ingyenesen a BitShare-re.

 

Hetente fizetnek, ha legalább 20$ összegyűlt a számládon. A kifizetés online számlára történik, PayPal-ra, AlertPay-ra vagy WebMoney-ra.

Szólj hozzá!

Címkék: file megosztás internetes munka feltöltés online munka internetes pénz online pénz online pénzkereset file feltöltés online jövedelem bitshare

A bejegyzés trackback címe:

https://online-munka-file-feltoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr212900844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása