HTML

Online munka file feltöltéssel

Keress pénzt file-ok feltöltésével és megosztásával! Itt minden információt megtalálhatsz ehhez.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Uploading.com - online pénzkereset file-feltöltéssel

2011.05.16. 12:09 zxn

Viszonylag egyszerűen pénzt kereshetsz az interneten file-ok feltöltésével és megosztásával. Kiegészítheted keresetedet, vagy például finanszírozhatod tanulmányaidat.

A következő pár lépést követve pár órán belül elkezdhetsz pénzt keresni:

1. Regisztrálj az egyik file-feltöltő és megosztó weboldalra! Az egyik legjobb ilyen oldal az Uploading.com. Mindössze egy perc alatt ingyenesen regisztrálhatsz.

2. Kezdjél el file-okat feltölteni! Lehetőleg olyan dolgokat, amik sokaknak érdekesek lehetnek. Amelyik file-t 60 napig senki sem tölt le, automatikusan törlődik. Prémium számlával viszont bármeddig tárolják a feltöltött anyagaidat .

3. Amint kész vagy egy feltöltéssel, kapsz hozzá egy linket. Ha ezt a linket kell megosztod fórumokon, FaceBook-on, Iwiw-en, MySpace-en, Twitter-en, YouTube-on, stb... vagy e-mailen, akkor ha valaki letölti az általad linkelt file-t, kapsz valamennyi pénzt.

Itt találsz pár fórumot a letöltési linkek elhelyezéséhez:
porn-w.org
avaxhome.ws
warez-bb.org
wawacity.eu
liberty-land.net
telechargementz.org
mamega.com

4. Minél többen töltik le a file-jaidat, annál gyorsabban folyik a pénz a számládra. Éjszaka, alvás közben is pénzt kereshetsz! Ilyen egyszerű! :)

Az Uploading a következő táblázat szerint fizet 1000 letöltésenként:

File méret
Light Base Power Ultra
1-10 MB $1 $2 $3 $4
10-50 MB $2 $4 $6 $8
50-100 MB $3 $6 $9 $12
100-250 MB $4 $8 $12 $16
250+ MB $5 $10 $15 $20

 

A "Light", "Base", stb.. a rangodat jelenti, ami minél többen töltik a file-jaidat, annál magasabb.

A következő országokból számít a letöltés:

Ausztrália, Ausztria, Bahrein, Belgium, Brazília, Csehország, Dánia, Dél-Afrika, Egyesült Arab Emírségek, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Írország, Izrael, Japán, Kanada, Katar, Kuvait, Lengyelország, Litvánia, Magyarország, Mexikó, Malajzia, Omán, Olaszország, Oroszország, Panama, Portugália, Románia, Lettország,  Norvégia, Németország,   Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, Szaúd-Arábia, Szingapúr, Törökország, Ukrajna, USA, Új-Zéland

Ingyenesen regisztrálhatsz az Uploading.com-ra itt.

 

Minden hétfőn fizetnek, PayPal, AlertPay, WebMoney vagy Paxum online számlára. A kifizetés alsó határa 15$. Ha ennél kevesebb a heti kereseted, automatikusan átviszed a következő hétre.

Szólj hozzá!

Címkék: file megosztás internetes munka feltöltés online munka internetes pénz online pénz online pénzkereset file feltöltés online jövedelem uploading

A bejegyzés trackback címe:

https://online-munka-file-feltoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr362910813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása