HTML

Online munka file feltöltéssel

Keress pénzt file-ok feltöltésével és megosztásával! Itt minden információt megtalálhatsz ehhez.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

FileSonic - pénzkereset file-feltöltéssel

2011.05.13. 13:56 zxn

 

Az egyik legegyszerűbb netes pénzkeresési mód file-ok feltöltése és megosztása. Valószínűleg nem ebből fogsz meggazdagodni, de komoly kereset-kiegészítést érhetsz el vele, vagy például finanszírozhatod tanulmányaidat. Néhány egyszerű lépéssel rögtön elkezdhet csordogálni a pénz az online számládra:

1.Regisztrálj az egyik file-feltöltő és megosztó weboldalra! Az egyik ilyen oldal a FileSonic. Egy perc alatt kész lehetsz a regisztrációval.

2. Töltsél fel file-okat! Ingyenes regisztrációval korlátozott tárhely és feltöltési/letöltési sebesség áll rendelkezésedre, de kezdetben bőven elég lehet ez is. Azokat a file-jaidat, amit 30 napig senki sem tölt le, automatikusan törlik. Prémium számlával bármeddig tárolják a feltöltött dolgaidat.

3. Amint kész vagy egy feltöltéssel, kapsz hozzá egy linket. Ezt a linket kell megosztanod fórumokon, FaceBook-on, Iwiw-en, Twitter-en, YouTube-on, stb... vagy e-mailen.

4. Dőlj hátra, és ha elég érdekes a feltöltött file, akkor máris elkezd csöpögni a pénz. Ilyen egyszerű! :)

FileSonic a következő táblázat szerint fizet 1000 letöltésenként:

File méret A B C D
1-50 MB $7 $5 $2 $1
50-100 MB $10 $7 $4 $2
100-250 MB $16 $14 $8 $3
250-400 MB $25 $19 $14 $4
400-1024 MB $30 $23 $18 $6
1024+ MB $35 $25 $20 $8

A letöltők lakhelye szerint:

A: USA, Nagy-Britannia, Németország
B: Ausztrália, Ausztria, Belgium, Kanada, Dánia, Finnország, Franciaország, Írország, Olaszország, Japán, Hollandia, Új-Zéland, Norvégia, Szaúd-Arábia, Szingapúr, Svédország, Svájc, Egyesült Arab Emirátusok
C: Magyarország, Brazilía, Bulgária, Ciprus, Csehország, Görögország, Irán, Kuvait, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Lengyelország, Portugália, Katar, Románia, Oroszország, Dél-Afrika, Spanyolország,
D: Minden más (Hong Kong kivételével)

Itt regisztrálhatsz ingyenesen a FileSonic-ra.

 

Hetente fizetnek, ha legalább 15$ összegyűlt a számládon. (Ha kevesebb van ennél, akkor átviheted a következő hétre.) A kifizetés PayPal-on, AlertPay-on vagy WebMoney-en keresztül történik.

Szólj hozzá!

Címkék: file megosztás internetes munka feltöltés online munka internetes pénz online pénz online pénzkereset filesonic file feltöltés online jövedelem

A bejegyzés trackback címe:

https://online-munka-file-feltoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr642900716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása